Tiktok blueprint groepcoaching

Leer in 1 dag hoe je een Succesvolle Online Business Bouwt

De TikTok Blueprint Groepscoaching is een 3,5uur durende call waarin alles jouw in een keer duidelijk word, maar dan in groepsvorm. Aan het einde houden we nog een Q&A

Maximaal 20 plekken beschikbaar!

Leer in 1 dag hoe je meer dan 10K per maand kunt verdienen vanaf waar je maar wilt ter wereld!

We beginnen bij het optimaliseren van je webshop en landingspagina’sAls die niet goed staan kan ik niet garanderen dat mijn strategie voor jou gaat werken. Na het optimaliseren beginnen we met de juiste workflow en routine die je nodig hebt om de strategie succesvol uit te voeren. Ik zal uitgebreid stap voor stap mijn werkwijze laten zien.

Nadat de workflow duidelijk is gaan we over naar de strategie. Volledig van a tm z zullen we de strategie doornemen op een manier dat beginner of ervaren ecom ondernemer het kan begrijpen en uitvoeren. Nadat de strategie duidelijk is zal ik je laten zien hoe ik mijn advertenties aanmaak en publiceer. Hierna kan het niet meer foutgaan tenzij je LACKING bent.

Na het volgen van deze coaching kan jij zelfstandig probleemloos adverteren, sales maken via TikTok en beschik je over highincomeskills waar je voor altijd iets aan hebt. Onze tevreden klanten behaalden binnen 1 week al resultaten. Je zult op onze manier geen last meer hebben van blokkade’s en andere problemen die je op facebook ervaarde. Ook krijg je toegang tot de Whatsapp groep met de andere deelnemers en heb je direct je like-minded community waar je mee kan groeien!

Bij aankoop krijg je:

Tijdelijke aanbieding: €1500/€3500

Maximaal 20 plekken beschikbaar!

Datum: To Be Announced

 

Certified Business & Personal Coach

Omzet gegenereerd
0
Studenten Geholpen
0 +
Coachings gegeven
0 +
Jaar ervaring
0 +
Voor wie is dit?

De TikTok Blueprint Groepscoaching is voor jou bedoelt als je...

Starter bent zonder ervaring

Als starter heb je het meest aan de groepcoaching, Je leert van a tot z wat je moet doen en krijgt alle stappenplannen die je nodig zult hebben!

Gevorderde bent met ervaring

Wanneer jij al omzet draait, met of zonder TikTok. Ik weet zeker dat mijn Blueprint jou kan helpen jouw omzet en winst te verhogen!

deze mensen gingen je voor

Bekijk hier een aantal resultaten van voorgaande coachings

Kwalificeer vandaag en ontvang:

Tijdelijke aanbieding: €1500/€3500

Maximaal 20 plekken beschikbaar!

Datum: To Be Announced

 

Hosted By: Gili Goodvibes

OWNER/FOUNDER:

– G-OFFIC€
– TikTok Blueprint
– Tour bedrijf Curacao
– Multiple Brand Owner
– Multiple Dropship Store Owner
– Business & Life Coach

Van de Straat naar Succesvolle Online (&Offline) Business Owner, Ik weet als geen ander hoe het is om met -10 achter te staan in het leven, en wil jou laten zien dat het ook anders kan.

Ik kan inmiddels al 4 jaar Full-time leven van mijn Online Business en heb ik inmiddels meer dan €4.000.000 aan omzet gegenereerd met mijn online business.

Hiervan heb ik een Blueprint ontwikkeld en heb ik meer dan Duizend studenten mogen helpen met een extra online inkomen op te bouwen, en hun doelen op zakelijk maar ook persoonlijk gebied te crushen! 

FAq's

Veelgestelde Vragen

Lees hier de veelgestelde vragen en antwoorden over en rondom de High end TikTok Blueprint 1 op 1 coaching

Ja zeker! Je kunt meerdere accounts koppelen aan 1 mail adres.

Zo heb je een duidelijk overzicht van al jouw accounts. 

Je kunt bij je contact persoon een aanvraag doen. Dit kan tegen een betaling van €500,-
Ook voor deze accounts gelden daarna de standaard maandelijkse en top-up fee’s 

Voor huidige of toekomstige online businessowners die op zoek zijn om zijn/haar vaardigheden en prestaties naar een hoger niveau te tillen!

Ons high performers traject is er om jou te helpen!

Met ons programma unlock je een short-cut naar alle kennis die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd, en leer je High Income Skills waar je je hele leven profijt van zult hebben!

Door een combinatie van 1 op 1 coaching en groep coaching krijg je de kans om nieuwe vaardigheden te leren, bestaande vaardigheden te verbeteren en de begeleiding en ondersteuning te krijgen die je nodig hebt om uitdagingen te overwinnen en je doelen te bereiken.

Maar dat is nog niet alles! Door deel te nemen aan ons high performers traject, krijg je de kans om in contact te komen met andere succesvolle online ondernemers en like-minded people, waardoor je je netwerk uitbreidt en onderweg van anderen leert.

Laat geen dag meer voorbijgaan zonder de volgende stap te zetten in je professionele ontwikkeling. Doe vandaag nog mee aan ons high performers traject en begin met de groei van je mindset, high-income skills en online business!

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast

De kosten voor de Goodvibes Agency Accounts zijn momenteel: 

Start-up cost van: €999,- ex btw. Hierna maandelijks €250 per ad account (staffel korting mogelijk)
 
Voor de top-ups geld een standaard fee van 4%

Voorbeeld: 
€250 top-up = €240 op ad account

De Goodvibes Agency Accounts zijn Inbegrepen in het High Performers Traject zolang het traject loopt.

Na afloop van High Performers Traject gaat de normale fee van €250 per maand per ad account in.

Ons doel is zo snel mogelijk jouw account in orde maken. Het gebruikelijke is 1-3 dagen vanaf  de intake (die je direct automatisch kan starten na betaling). 

Echter zijn wij wel afhankelijk van TikTok, het kan soms gebeuren dat het wat langer duurt. in dit geval zal dit uiterlijk 7 dagen zijn. Mocht dit het geval zijn zal je uiteraard van ons op de hoogte worden gesteld

Ons doel is zo snel mogelijk jouw account in orde maken. Het gebruikelijke is 1-3 dagen vanaf  de intake (die je direct automatisch kan starten na betaling). 

Echter zijn wij wel afhankelijk van TikTok, het kan soms gebeuren dat het wat langer duurt. in dit geval zal dit uiterlijk 7 dagen zijn. Mocht dit het geval zijn zal je uiteraard van ons op de hoogte worden gesteld

Zet vandaag de eerste stap naar jou eigen Online Business

En leer in 1 dag mijn gehele strategie van A tot Z en ontdek je hoe ik meer dan 10K per maand verdien d.m.v. TikTok Ads en A.I.

Blijf op de hoogte!

Laat hieronder je gegevens achter en hoor als eerst wanneer de volgende TikTok Blueprint Groepscoaching plaatsvind!