Over G-Office

The Story Since 2020

g-office is born #2020

Een plek om te netwerken en samen te groeien

G-OFFIC€ was gemaakt om jou oprecht te helpen, motiveren en in contact te brengen met andere gemotiveerde ondernemers die hun leven willen veranderen. Samen bereik je meer dan in je eentje, en er is immers genoeg voor iedereen. 

BEKIJK DE PODCAST OVER M'N JOURNEY : '' VAN DE STRAAT NAAR SUCCESVOLLE BUSINESS
De TikTok Blueprint #2021

Een nieuwe Goudmijn Ontdekt

Na mijn 50ste facebook blokkade heb ik mijzelf bijna uit het raam gegooid. Ik kon niet meer. Maar toch was er een vlam in mij die niet stopte. Ik moest door en zo ben ik op TikTok gekomen, en daar hebben we in 2021 flink van gegeten! Na alles zelf uitgezocht te hebben ben ik begonnen andere mensen het te gaan leren op kantoor en via zoom (covid tijden)

#IEDEREEN OMHOOG #2022

Een veelbewogen jaar met veel nieuwe doorbraken

Terwijl bijna de hele wereld in lockdown was waren wij in de G-Office met like-minded people elkaar omhoog aan het liften. Zo ontstond ook het idee voor de Online versie van de G-Office.  De G-Community. Dit is niet veel later veranderd naar het High Performers Traject. Wat tot de dag van vandaag zo heet en vele mensen naar de next level brengt.

BEKIJK DE PODCAST OVER M'N JOURNEY : '' Van het straatleven naar een succesvolle online business
gili goodvibes opent bedrijf in curaçao #2023

Online verdienen, Fysiek opbouwen!

Naast het coachen heb ik zelf niet stilgezeten (net als vele andere ‘coaches’) Ik heb record na record gedraaid en stilletjes op de achtergrond een masterplan gemaakt. En in 2023 heb ik met Trots mijn eerste B.V Oversea’s opgezet en heb ik dankzij de TikTok Blueprint deze 6 Can-am’s kunnen kopen en naar Curaçao laten overvliegen. 

Ik heb dit gedaan om te laten zien wat High Income Skills met je kunnen doen. Je kunt ze letterlijk in elke markt gebruiken, en dit is het levende bewijs.

Check de promo Video van mijn tour bedrijf in curaçao (all sponsored by tiktok)
PERSONAL GROWTH / G-OFFICE 4.0 #2024

Team Goodvibes helpt honderden studenten met hun Online Business

Een jaar van nieuwe doorbraken en vele nieuwe resultaten, van zowel mijzelf als van mijn studenten. We groeien met de dag en delen alles met de leden want we willen tenslotten IEDEREEN OMHOOG. 

Het jaar is nog niet voorbij en er gaan nog vele dingen aankomen, ik zou vooral zeggen: Stay Tuned!

BEKIJK DE PODCAST OVER M'N JOURNEY : '' Ik ging van DEPRESSIEF zijn naar het runnen van een miljoenenbedrijf"

TO BE CONTINUED....

Blijf op de hoogte!

Laat hieronder je gegevens achter en hoor als eerst wanneer de volgende TikTok Blueprint Groepscoaching plaatsvind!