WERK 90 DAGEN LANG AAN JE
ONLINE BUSINESS, DOELEN & MINDSET

MET MIJ ALS PERSOONLIJKE COACH
IN HET HIGH PERFORMERS TRAJECT

WERK 90 DAGEN LANG AAN JE ONLINE BUSINESS, DOELEN &MINDSET

MET MIJ ALS PERSOONLIJKE COACH
IN HET HIGH PERFORMERS TRAJECT

WERK 90 DAGEN AAN JE
ONLINE BUSINESS, DOELEN & MINDSET

MET MIJ ALS PERSOONLIJKE COACH
IN HET HIGH PERFORMERS TRAJECT

Werk 90 dagen lang met mij persoonlijk
Aan je Online Business, Doelen en Mindset.
Leer van mijn Fouten en Succes

En...

Tijdens het High Performers Traject gaan we 90 dagen lang werken aan het masteren van alle nodige skills om jou daadwerkelijk klaar te stomen voor 10K+ maanden!

Deze High Performers gingen je voor...

Zie een aantal resultaten van voorgaande studenten!

"12K in 1 maand"

"100K in 90 dagen!"

"40K in 7 Dagen!"

"100K in 1 Maand"

"11K in 25 dagen!"

"1.3K per dag"

"1K per dag!"

"1K+ Per dag!"

HET HIGH PERFORMERS TRAJECT IS VOOR JOU ALS JE...

Starter bent zonder ervaring

Als starter ga ik samen met jou een doelgericht plan maken om in 90 dagen het maximale eruit te halen en je eerste resultaten te behalen!

Gevorderde bent met ervaring

Wanneer jij al omzet draait, met of zonder TikTok. Ik weet zeker dat mijn Blueprint jou kan helpen jouw omzet en winst te verhogen!

Tijdens het Traject werken we aan...

Alles om van jou een High Performer te maken

We werken letterlijk aan alles wat er nodig is om jou je doelen te laten behalen! Tijdens de groeps en 1 op1 coaching’s is er ruimte genoeg om iedere vraag te beantwoorden en krijg je toegang tot de whatsapp groep met andere like-minded ondernemers en coaches.

Om de kwaliteit hiervan de waarborgen laten we maar een beperkt aantal mensen toe.

Wanneer je geselecteerd word krijg je toegang tot:

Hoe ervaren andere High Performers dit traject?

Tijdelijke aanbieding:

Het HighPerformers Traject is een 90 dagen traject waarbij jij en ik persoonlijk samen te werk gaan aan jou mindset, business en doelen. Ik en mijn team ondersteunen je van A tot Z en leren je alles wat je nodig hebt om een succesvolle online business op te zetten of door te schalen!

De prijs van dit Traject bedraagt momenteel €2500 ex btw per 30 dagen.

Over Gili Goodvibes

OWNER/FOUNDER:

- G-OFFIC€
- TikTok Blueprint
- Tour bedrijf Curacao
- Secret Brand Owner

Van de Straat naar Succesvolle Online (&Offline) Business Owner, Ik weet als geen ander hoe het is om met -10 achter te staan in het leven, en wil jou laten zien dat het ook anders kan.

Ik kan inmiddels al 4 jaar Full-time leven van mijn Online Business en heb meer dan 1.500.000 aan omzet gegenereerd met TikTok Ads.

Hiervan heb ik een Blueprint ontwikkeld en heb ik meer dan Duizend studenten mogen helpen met een extra online inkomen op te bouwen, en hun doelen op zakelijk maar ook persoonlijk gebied te crushen!

BEGIN NU AAN JE 90-DAGEN TRANSFORMATIE

Je hebt alles gehoord over wat ons High Performers 90 dagen traject voor je kan betekenen. Je weet dat dit de boost kan zijn die je nodig hebt om echt het verschil te maken. Dus waar wacht je nog op?

Dit is niet zomaar een traject;
dit is een reis naar de beste versie van jezelf. In 90 dagen kun je jouw leven transformeren.

FAQ'S

Lees de veelgestelde vragen en antwoorden over het High Performers Traject

Voor huidige of toekomstige online businessowners die op zoek zijn om zijn/haar vaardigheden en prestaties naar een hoger niveau te tillen!

Ons high performers traject is er om jou te helpen!

Met ons programma unlock je een short-cut naar alle kennis die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd, en leer je High Income Skills waar je je hele leven profijt van zult hebben!

Door een combinatie van 1 op 1 coaching en groep coaching krijg je de kans om nieuwe vaardigheden te leren, bestaande vaardigheden te verbeteren en de begeleiding en ondersteuning te krijgen die je nodig hebt om uitdagingen te overwinnen en je doelen te bereiken.

Maar dat is nog niet alles! Door deel te nemen aan ons high performers traject, krijg je de kans om in contact te komen met andere succesvolle online ondernemers en like-minded people, waardoor je je netwerk uitbreidt en onderweg van anderen leert.

Laat geen dag meer voorbijgaan zonder de volgende stap te zetten in je professionele ontwikkeling. Doe vandaag nog mee aan ons high performers traject en begin met de groei van je mindset, high-income skills en online business!

Het Traject duurt 90 dagen. in deze 90 dagen ga ik jou accountable houden voor jouw inzet en resultaten. 

Iedere week  is er een groep coaching. De tijd hiervan varieert per keer. Gemiddeld tussen de 1 a 2 uur.

Iedereen word geholpen tijdens deze sessie en ik stop niet tot de laatste vraag is beantwoord!

Dit ligt vrijwel altijd bij jouw zelf. Mijn blueprint word door honderden mensen gebruikt en succesvol toegepast. Alle middelen worden je gegeven. Het enige wat je hoeft te doen is uitvoeren en consistent blijven.