High end | 1 op 1 coaching

Leer in 1 dag hoe je een Succesvolle Online Business Bouwt

De High End TikTok Blueprint 1 op 1 Coaching is een 3,5uur durende call waarin je de complete Tiktok Blueprint en R.I.C.A methode leert

Minder dan 3 plekken beschikbaar!

Leer in 1 dag hoe je een succesvolle online business opzet en Online geld kunt verdienen d.m.v de TikTok Blueprint en High Income Skills

We beginnen bij het optimaliseren van je webshop en landingspagina’sAls die niet goed staan kan ik niet garanderen dat mijn strategie voor jou gaat werken. Na het optimaliseren beginnen we met de juiste workflow en routine die je nodig hebt om de strategie succesvol uit te voeren. Ik zal uitgebreid stap voor stap mijn werkwijze laten zien.

Nadat de workflow duidelijk is gaan we over naar de strategie. Volledig van a tm z zullen we de strategie doornemen op een manier dat beginner of ervaren ecom ondernemer het kan begrijpen en uitvoeren. Nadat de strategie duidelijk is zal ik je laten zien hoe ik mijn advertenties aanmaak en publiceer. Hierna kan het niet meer foutgaan tenzij je LACKING bent.

Na het volgen van deze coaching kan jij zelfstandig probleemloos adverteren, sales maken via TikTok en beschik je over highincomeskills waar je voor altijd iets aan hebt. Onze tevreden klanten behaalden binnen 1 week al resultaten. Je zult op onze manier geen last meer hebben van blokkade’s en andere problemen die je op facebook ervaarde.

Bij aankoop krijg je:

Tijdelijke aanbieding: €3500/€5000

Minder dan 3 plekken beschikbaar!

Certified Business & Personal Coach

Omzet gegenereerd
0
Studenten Geholpen
0 +
Coachings gegeven
0 +
Jaar ervaring
0 +
Voor wie is dit?

De TikTok Blueprint 1 op 1 coaching is voor jou bedoelt als je...

Starter bent zonder ervaring

Als starter heb je het meest aan de 1 op 1 coaching, Je leert van a tot z wat je moet doen en krijgt alle stappenplannen die je nodig zult hebben!

Gevorderde bent met ervaring

Wanneer jij al omzet draait, met of zonder TikTok. Ik weet zeker dat mijn Blueprint jou kan helpen jouw omzet en winst te verhogen!

deze mensen gingen je voor

Bekijk hier een aantal resultaten van voorgaande coachings

Over Gili Goodvibes

OWNER/FOUNDER:

– G-OFFIC€
– TikTok Blueprint
– Tour bedrijf Curacao
– Multiple Brand Owner
– Multiple Dropship Store Owner
– Business & Life Coach
– Ijzer sterke discipline EX Militair

Van de Straat naar Succesvolle Online (&Offline) Business Owner, Ik weet als geen ander hoe het is om met -10 achter te staan in het leven, en wil jou laten zien dat het ook anders kan.

Ik kan inmiddels al 4 jaar Full-time leven van mijn Online Business en heb ik inmiddels meer dan €4.000.000 aan omzet gegenereerd met mijn online business.

Hiervan heb ik een Blueprint ontwikkeld en heb ik meer dan Duizend studenten mogen helpen met een extra online inkomen op te bouwen, en hun doelen op zakelijk maar ook persoonlijk gebied te crushen! 

FAq's

Veelgestelde Vragen

Lees hier de veelgestelde vragen en antwoorden over en rondom de High end TikTok Blueprint 1 op 1 coaching

Voor huidige of toekomstige online businessowners die op zoek zijn om zijn/haar vaardigheden en prestaties naar een hoger niveau te tillen!

Met ons programma unlock je een short-cut naar alle kennis die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd, leer je High Income Skills waar je je hele leven profijt van zult hebben en kan jij binnen 30 dagen succesvol je online business opzetten!

Door een het volgen van 1 op 1 coaching krijg je de kans om nieuwe vaardigheden te leren, bestaande vaardigheden te verbeteren en ondersteuning te krijgen die je nodig hebt om uitdagingen te overwinnen en je doelen te bereiken.

LET OP: De 1 op 1 coaching is voor starters en ervaren personen. 

Echter als jij een starter bent en ook moeite hebt met zelfstandig na de coaching aan de slag te gaan raden we je het High Performers Traject aan voor meer begeleiding en extra ondersteuning d.m.v. wekelijkse 1 op 1 coachings. 

Klik hier voor meer informatie over het High Performers Traject 

De High end 1 op 1 TikTok Blueprint coaching is geschikt voor zowel starters als ervaren ecom ondernemers. 

Mensen zonder ervaring gaan met onze hulp binnen 1 maand succesvol online. 

Mensen met ervaring helpen wij hun business te optimaliseren en op te schalen met onze TikTok Blueprint en jaren lange ervaring in e-commerce.

Dankzij de Live 1 op 1 begeleiding en onze uitgebreide stappenplannen is falen geen optie.

 

LET OP: De 1 op 1 coaching is voor starters en ervaren personen. 

Echter als jij een starter bent en ook moeite hebt met zelfstandig na de coaching aan de slag te gaan raden we je het High Performers Traject aan voor meer begeleiding en extra ondersteuning d.m.v. wekelijkse 1 op 1 coachings. 

Klik hier voor meer informatie over het High Performers Traject 

Naast de eventuele kosten van de coaching kun je denken aan de volgende kosten 

  • KvK inschrijving: €50,- eenmalig
  • Shopify plan: 1$ per maand voor eerste 3 maanden daarna $39,95 per maand
  • Knab zakelijke rekening
  • Wise Creditcard: Gratis
  • Domein + e mail pakket: €25 per jaar 

Dit zijn je fundering essentials om je business te starten. 

LET OP: Hiernaast heb je ook een advertentie budget nodig. We adviseren om hier een bedrag van €1000 voor vrij te houden zodat je goed van start kan en ook eventueel een beginners foutje kan veroorloven.

Een stabiele cashflow is essentieel voor het onderhouden van je online business in de begin/opstart periode.

Het QRT (Quick Response Team) is een Whatsapp groep is die je krijgt na de coaching. In deze groep kun je al je vragen na de coaching blijven stellen. Zo sta je er nooit alleen voor. Falen is geen optie!

Deze groep is bedoelt om jouw extra te ondersteunen na de coaching om jou zo snel mogelijk je eerste sales te laten maken.

We zijn in deze whatsapp groep 24/7 bereikbaar voor al je vragen!

De High End 1 op 1 TikTok Blueprint coaching duurt zo'n 3,5 uur achter elkaar.

Voor de coachings hoef je in principe niets geregeld te hebben, alleen een laptop, pen, papier en een goed werkende wifi verbinding. 

Tijdens de coaching zal ik gebaseerd op jouw niveau een stappenplan maken wat past bij jouw situatie. 

Echter als je direct na de coaching met het leukste wilt beginnen kun je alvast wat dingen van te voren regelen

Denk aan:

KvK inschrijving €50,- 

Zakelijke rekening (knab aanbevolen)

Credit Card (bunq, Amex of Wise) 

Als je deze dingen geregeld hebt en hiervan alles ontvangen hebt, kun je na de coaching direct van start met het toepassen van wat je geleerd hebt. 

Zet vandaag de eerste stap naar jou eigen Online Business

En leer in 1 dag mijn gehele strategie van A tot Z en ontdek je hoe ik meer dan 10K per maand verdien d.m.v. TikTok Ads en A.I.

Blijf op de hoogte!

Laat hieronder je gegevens achter en hoor als eerst wanneer de volgende TikTok Blueprint Groepscoaching plaatsvind!