Algemene Voorwaarden

Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op uw gebruik van en aankopen van g-office.nl, dit vormt ook een contract tussen u en het bedrijf. Door een aankoop te doen bij of gebruik te maken van g-office.nl gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Voordat u de website gebruikt of een aankoop doet, moet u ervoor zorgen dat u al deze voorwaarden hebt gelezen en begrepen.

Persoonlijke informatie
Wanneer u winkelt op de website g-office.nl, slaan we enkele van uw persoonlijke gegevens op voor de uitvoering van uw aankoop. Ons bedrijf behandelt alle persoonlijke informatie strikt vertrouwelijk. Als u toegang wilt tot al uw persoonlijke informatie om deze te laten wijzigen of verwijderen, neem dan gewoon contact op met ons bedrijf. Houd er rekening mee dat onze website ook cookies gebruikt om uw ervaring met het gebruik van de website te verbeteren.

Bevestiging van aankoop
Na ontvangst van uw bestelling stuurt g-office.nl een ​​elektronische factuur naar uw e-mailadres om uw aankoop te bevestigen. Het is strikt belangrijk dat u uw juiste e-mailadres opgeeft wanneer u uw bestelling plaatst ter bevestiging van uw bestelling. Uw e-mailadres is ook belangrijk om in de toekomst contact met onze klantenservice te vergemakkelijken. Tegelijkertijd dient de orderbevestiging als uw aankoopbewijs.

Betaling van aankopen
Om uw aankopen te betalen, kunt u uw creditcard of betaalpas gebruiken of PayPal gebruiken. g-office.nl slaat geen creditcardnummers van de gebruiker op. Als u met uw kaart betaalt – met uw Visa, MasterCard of American Express – kunt u er zeker van zijn dat deze veilig via internet wordt overgedragen. Wij zorgen ervoor dat uw betaling wordt overgemaakt in veilige codering en strikte banknormen.

We sturen uw kaartgegevens rechtstreeks naar de bank, die geen enkele andere bank kan lezen of openen, behalve die van u. g-office.nl brengt geen extra kosten in rekening voor uw betalingen met uw kaart. Afhankelijk van de auto en de bank die u gebruikt, kan de bank echter een toeslag in rekening brengen. Houd er rekening mee dat zodra u met uw kaart heeft betaald, de startvoorwaarden gelden op het moment van goedkeuring van de betaling. Onze bank behoudt zich het recht voor om uw bestelling te annuleren als de betaling na een bepaalde periode niet is ontvangen.

Belastingen
Alle prijzen die u op de website ziet, zijn Exclusief Belasting Toegevoegde Waarde op basis van de toepasselijke wetgeving. Houd er rekening mee dat als de zending van uw bestelling naar een adres buiten de VS wordt verzonden, er belastingen en invoerrechten zijn waaraan deze kan worden onderworpen, die de douane int wanneer uw zending het afleveradres bereikt.

U bent verantwoordelijk voor de betaling van deze belastingen en invoerrechten. g-office.nl heeft geen controle over de belastingen en heffingen, aangezien verschillende landen verschillende importwetten en -heffingen hebben. Als zodanig kunnen we niet voorspellen hoeveel ze zullen vragen. Het is uw verantwoordelijkheid om van deze kosten op de hoogte te zijn en ervoor te betalen. Het is raadzaam hierover contact op te nemen met het lokale douanekantoor in uw regio.

Bestellen
g-office.nl zal waarschijnlijk gevallen van bestellingen die zijn gedaan met de naam van een andere persoon zonder de toestemming van de persoon, rapporteren aan de juiste autoriteiten. Het bedrijf heeft het recht om prijzen op de site te wijzigen, te corrigeren als er onjuiste prijzen op bestellingen staan ​​en om prijzen te corrigeren in de uiteindelijke verkoop. Als de prijs van uw bestelling onjuist is, kunnen we ons genoodzaakt voelen om deze bestelling te annuleren. We zullen het betaalde bedrag zo goed mogelijk terugbetalen.

In het geval van producten die niet meer leverbaar zijn, heeft g-office.nl het recht de bestelling te annuleren en de klant het betaalde bedrag terug te betalen. Als er een vervangend of gelijkwaardig product beschikbaar is, kan en zal g-office.nl de klant op de hoogte stellen als hij of zij hiervan gebruik wil maken.

Product
g-office.nl behoudt zich het recht voor om prijzen aan te passen, met name over meerkosten, productaanbiedingen en wijzigingen in productinformatie, inclusief productfoto’s, ook zonder aankondiging. De beschikbare productinformatie en afbeeldingen geven het product zo goed mogelijk weer. Ons bedrijf behoudt zich het recht voor als er fouten op de pagina verschijnen.

We kunnen de nauwkeurigheid van het product niet garanderen dat ze elk het ware uiterlijk van het product weerspiegelen. Afhankelijk van de instellingen van de computer of het apparaat dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de website, kan het uiterlijk van de foto’s verschillen. We garanderen ook niet het juiste uiterlijk en de fysieke kenmerken van het product, omdat ze allemaal alleen als illustraties moeten worden gezien.

Rechten op intellectueel eigendom
g-office.nl bezit de rechten op intellectueel eigendom, inclusief auteursrechten en handelsmerken, evenals alle materialen die op deze website zijn gepubliceerd. Elk gebruik van de website g-office.nl en de inhoud ervan, of het nu gedeeltelijk of volledig wordt opgeslagen of gekopieerd, is verboden zonder onze toestemming, tenzij voor persoonlijk of niet-commercieel gebruik.

Gebruikersinhoud
De website g-office.nl bevat door gebruikers gegenereerde inhoud voor sociale-mediatoepassingen. g-office.nl claimt geen eigendomsrechten op deze door gebruikers gegenereerde inhoud en we nemen er ook geen enkele wettelijke verantwoordelijkheid voor. Als u een schending van het auteursrecht of enig recht op het gebruik van deze inhoud vermoedt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Fraude
g-office.nl heeft het recht om een ​​aankoop te annuleren als er een vermoeden bestaat van een poging tot fraude bij bestellingen van de website die zijn gemeld aan de autoriteiten.

Beëindiging
g-office.nl heeft het recht om naar eigen goeddunken het account van een gebruiker en zijn of haar van de website te beëindigen. Als g-office.nl bijvoorbeeld vermoedt dat een gebruiker deze gebruiksvoorwaarden heeft geschonden, kan het het gebruikersaccount zelfs zonder voorafgaande kennisgeving beëindigen.

Wijzigingen
g-office.nl heeft het recht om deze gebruiksvoorwaarden te allen tijde te herzien en aan te passen. Dat betekent dat wanneer je een product bestelt op de site, de huidige voorwaarden die van kracht zijn tijdens je aankoop van toepassing zijn op het contract tussen g-office.nl en jou. Het is dus belangrijk om regelmatig deze pagina met gebruiksvoorwaarden te bezoeken om de huidige en nieuwe voorwaarden te bekijken waaraan u bent gebonden wanneer u een aankoop doet.

Recurring Payments Sepa incasso : 

Indien u gebruik maakt van 1 van onze trajecten maakt u gebruik van automatische incasso. Dit betekent dat er maandelijks zal worden afgeschreven zolang contract duurt zoals aangegeven in de algemene voorwaarden van de plug en pay diensten. Leest u voordat u akkoord gaat met 1 van onze recurring diensten goed de algemene voorwaarden en overeenkomsten die aangeleverd worden in de productvoorwaarden 

IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER
Naam Bedrijf : G-Office                                               

Contact/E-mailadres: info@g-office.nl
KvK-nummer: 74555596
Btw-identificatienummer op aanvraag

Blijf op de hoogte!

Laat hieronder je gegevens achter en hoor als eerst wanneer de volgende TikTok Blueprint Groepscoaching plaatsvind!