Doe mee aan het praktijkgerichte mentorschapsprogramma van Gili Goodvibes. Leer mijn bewezen stapsgewijze systeem voor succes als dropshipper in elke niche. Ontvang 3 gevalideerde producten voor het boeken van een gesprek met ons!

Een verschil maken in het leven van velen

Door jarenlang studenten strategieën aan te leren om succes te stroomlijnen via het High Performers Coaching Traject, hebben we begrepen dat het vinden van succes net zoveel te maken heeft met het hebben van een betrouwbaar ondersteuningssysteem als met de strategieën die worden gebruikt.

Daarom is ons High Performers Traject ontworpen om je te omringen met een gemeenschap van onbeperkte bronnen, 7 dagen per week mentorondersteuning, wekelijkse live groepsondersteuning, 1-op-1 mentoring en gelijkgestemde individuen om je te helpen een wolf te worden in een wereld vol schapen!

Team Goodvibes helpt studenten van alle ervaringsniveaus om te leren hoe ze succesvol hun eigen online webshop kunnen starten en opschalen!

Het maakt niet uit of je een beginner bent met geen ervaring of een 6-figure online business owner bent die wil opschalen naar 7-figure, Team Goodvibes is het team voor jou!

Team Goodvibes neemt je mee, luistert naar je doelen, je motieven en vooral je budget, om een succesplan te maken dat speciaal voor jou is gemaakt. Met deze robuuste strategieën kun je leren hoe je een leven lang passief inkomen kunt creëren!

Ons team van e-commerce mentoren zorgt ervoor dat je zo comfortabel mogelijk aan je e-commerce reis begint. Ontvang 3 gevalideerde producten wanneer je een gesprek met ons boekt!

Bekijk dit voor je aanmelding!

De exclusieve voordelen van het High Performers Traject

ALS HIGH PERFORMERS STUDENT ONTVANG JE EXCLUSIEVE VOORDELEN TER WAARDE VAN €15.000+

Product Research Strategieën

Hoog Converterende Store Designs

Private Supplier Access

Leer hoe je Viral Ads maakt

Weet je niet waar je moet beginnen? Bekijk deze video om de concurrentie voor te zijn!

Voor wie is dit Traject bedoeld?

Beginners

We begrijpen dat het starten van een dropshipping bedrijf overweldigend kan zijn, vooral als je nieuw bent in de branche. De mentoren van Team Goodvibes nemen je bij de hand en begeleiden je bij het succesvol runnen van een online dropshipping winkel!

Intermediair

Of je nu een paar maanden of een paar jaar in de branche zit, het High Performers Traject is ontworpen om je te helpen je voortdurend te ontwikkelen. Onze ervaren mentoren willen je helpen om je online business te laten groeien en de concurrentie voor te blijven!

Gevorderde

Als gevorderde dropshipper heb je al een sterke basis gelegd voor je bedrijf, maar je ervaart uitdagingen die een dieper niveau van expertise vereisen. Onze doorgewinterde e-commerce mentoren streven ernaar om je te helpen naar nieuwe niveaus te schalen tijdens je tijd in het High Performers Traject

Geloof ons niet op ons woord!

BEKIJK HET SUCCES VAN ONZE STUDENTEN

Steve

Jaap

Luca

Ontmoet Gili Goodvibes & Team Goodvibes

WERK MET ONS SAMEN OM JE SUCCES TE VERSNELLEN

Verspil geen tijd en geld meer aan het uitzoeken hoe dropshipping te laten werken, wanneer je een bewezen systeem kunt volgen, stap-voor-stap opgebouwd door Gili Goodvibes en het Framework dat hij gebruikte om meer dan €2.500.000 te genereren met TikTok Ads

Binnen de High Performers Traject ontvangt je ook de Goodvibes Blueprint die bestaat uit uren van video’s van Gili met A-Z inhoud die je van nul tot zes cijfers brengt!

Je krijgt ook een privéleverancier voor je online winkel, speciale strategieën van Gili Goodvibes en nauwkeurige en informatieve informatie om je leven in korte tijd volledig te veranderen!

 

634fgsd

John Borthwick

Ecommerce Mentor
13360

John Borthwick

Ecommerce Mentor

Wil jij door ons team geholpen worden en een passief inkomen bouwen in de volgende
90 dagen en eindelijk het leven lijden dat je verdient?

Start GRATIS je Shopify-winkel

Start je dropshipping carrière met een goed converterende winkel! Shopify is de wereldleider als het gaat om het bouwen van websites!

 

Hoelang duurt het High Performers Traject

Het High Performers Traject duurt 90 dagen.

Hoeveel moet ik in mezelf investeren voor dit Traject?

Ons Coaching Traject bedraagt een investering van €2.000,- per maand dus in totaal €6.000,- voor 3 maanden coaching van Team Goodvibes

Kan ik echt financiële vrijheid bereiken met deze strategieën?

Hoewel succes NIET gegarandeerd is, brengt ons mentorschap onze studenten in de best mogelijke positie om financiële vrijheid voor jezelf en je gezin te creëren!

Heb ik na het Mentorschap nog steeds toegang tot Mentors?

Je hebt nog steeds toegang tot onze Mentors na de 90 dagen als je besluit om door te gaan in ons Mentorship programma voor een minimale investering van €497 per maand!

Wat als dit de eerste keer is dat ik dropshipping doe, kan ik dan nog steeds aanmelden?

Ja! We moedigen alle niveaus aan om zich aan te melden. Ons Coaching Traject is afgestemd op de behoeften van dropshippers van elk niveau.

Subscribe To Our
Exclusive Email List!

Get up to date news, promotions, and tips when you sign up with us!
Meer Informatie Form