Show me your friends and i will show you your future..
Jezelf omringen met likeminded mensen is als ondernemer cruciaal voor je journey. Helaas is voor veel mensen de G-office net te ver weg. Wij hebben nu de perfecte oplossing voor iedereen..

DE G-COMMUNITY
Wat is de G-community? De G-community is de G-office in een nieuw jasje. Of beter gezegd een ONLINE jasje.

Is de G-office net te ver voor je? Ben je geboren in een slechte buurt net als ik waardoor je niet de juiste mensen om je heen hebt? Of wil je gewoon weg werken en wonen waar je wilt maar toch een mega netwerk opbouwen met allemaal like minded ondernemers.

Dit is de kans om je gaan te omgeven met allemaal strijders die net zo hongerig zijn als jou. We zullen alles volledig online gaan doen van gezamelijke zoomcalls tot netwerk groepen waar iedereen elkaar omhoog helpt en we allemaal ons steentje bijdragen om het beste uit elkaar te halen. Hier wordt je geholpen met al je vragen of als je net even dat ene steuntje met motivatie nodig hebt.

En om het nog af te maken willen wij voorlopig iedereen van de G-community ook toegang geven tot de gezamelijke meetups die wij geven op de G-office in Rotterdam. Ik zeg voorlopig omdat zodra Corona het toelaat wij gaan overstappen van Meetups naar grote Netwerk Events waar jullie allemaal gratis toegang voor zullen krijgen.

Wat is het verschil tussen een G-office membership en het G-community membership?

Het G-office membership;  (€360 Inc. BTW)
     
Het G-office membership geeft je toegang tot het G-office pand en alle faciliteiten daarvan. Hier heb je onder andere toegang tot onze gym, relax ruimtes en werk ruimtes. Eveneens zijn hier altijd veel mensen met wie je kan connecten en je je netwerk kan opbouwen. Daarbij horen natuurlijk ook onze Meetups en Events. 

Het G-community membership; (€97 Inc. BTW)
Het G-community membership bestaat uit meerdere groepszoomcalls van mij per week waar we al je obstakels zullen bespreken, Toegang tot onze netwerk groepen waar je 24/7 vragen kan stellen, En natuurlijk toegang tot de Meetups op de G-office in Rotterdam. 

Dit is de ultieme kans om jezelf te gaan omringen met like minded mensen, Toegang te krijgen tot onze community en eindelijk die doelen behalen die je voor jezelf gesteld hebt. Met het juiste netwerk zal alles in een stroomversnelling gaan en dat is 1 ding wat je zeker van mij kan aannemen. Een G-community membership kost je in principe maar €3 euro per dag. Hierna wil ik geen excuusjes meer horen over dat je nog niet genoeg geld hebt of dat de afstand te ver is.

Stop being a B*tch and take ACTION!!

3 maanden
3 maanden

291

Voor maar €97 per maand

  • ✔️ Vergroot je Netwerk
  • ✔️ Online & Offline connected
  • ✔️ Toegang tot de gezamelijke Meetups
  • ✔️ Meerdere groepszoomcalls per week
Ja ik ben er klaar voor
6 Maanden
6 Maanden

497

Voor maar €83 per maand

  • ✔️ Vergroot je Netwerk
  • ✔️ Online & Offline connected
  • ✔️ Toegang tot de gezamelijke Meetups
  • ✔️ Meerdere groepszoomcalls per week
Ja ik ben er klaar voor